Logo incercari (1)

Despre noi

Asociația PAY WITH SMILE

Cine suntem și ce ne dorim?

Asociația PAY WITH SMILE, este asociația artiștilor în dermopigmentare și microblading care efectuează aceste proceduri gratuit pentru bolnavii de cancer, alopecie sau persoanelor care și-au pierdut sprâncenele în urma unui accident.

Ce facem mai exact ?

Microblading-ul și dermopigmentarea sunt tehnici care s-au „născut” pentru a răspunde acestor nevoi medicale în primul rând, abia mai apoi au ajuns un serviciu de lux.

Ce ne dorim sa oferim pacientilor?

Areola

Dermopigmentarea cunoscută și sub denumirea de tatuaj medical, este o tehnică complementară în reconstrucția areolei mamelonului și o procedură adjuvantă pentru îmbunătățirea nepotrivirii culorii. Studiile ai constatat că dermopigmentarea Medicala a areolei este o abordare sigură, oferind beneficii majore pacienților.

Microblading

Microbladingul este metoda de pigmentare prin care obtinem cele mai naturale sprancene, acolo unde din diverse motive , nu mai avem fire naturale sau unde pur si simplu vrem sa evidentiem o forma frumoasa - fara a fi foarte vizibila "interventia".

Tricopigmentarea

Tricopigmentarea este o formă a tatuajului medical, cel mai cunoscut sub numele de Micropigmentare Scalp sau MPS, unde se utilizează ace specifice procedurii pentru a implanta pigment natural în scalp la nivelul superficial subepidermic astfel încât să se recreeze aspectul foliculilor de păr, iluzia unui păr mai des sau camuflarea pierderii părului.

Pay with Smile

Scopul dermopigmentarii medicale:

Îmbunătățirea estetica a sânilor prin crearea, pe cât posibil a unei areole și un mamelon care se potrivesc cu sânul contralateral sau aspectul său original înainte de operație, îmbunătățind astfel încrederea în sine a pacienților;

Realizarea proceduii specifice pentru a asigura siguranța completă a pacientului;

Materiale și metode

Tatuajul este utilizat după finalizarea chirurgiei reconstructive; După o evaluare atentă a istoricului medical al pacientului, medicul curant completează un formular care autorizează tatuajul. Următorii factori sunt luați în considerare și evaluați: boala originală, tipul de intervenție chirurgicală și terapiile adjuvante supuse pacientului (chimioterapie, radioterapie), starea generală de sănătate, administrarea medicamentelor, alergiile etc.

Despre noi Asociația PAY WITH SMILE. Asociația artiștilor în dermopigmentare și microblading ce ofera proceduri gratuite bolnavilor de cancer